Beste bezoeker,

Als aanbieder nemen wij onze verantwoordelijkheid met betrekking tot de nieuwe Europese Medical Device Regulation (MDR) zeer serieus. Deze verordening heeft als doel om de veiligheid en de prestaties van hulpmiddelen te verbeteren en om patiënten beter te beschermen.

Wij hebben ons als bedrijf volledig aangepast aan de nieuwe regels die de MDR stelt, voor zover die voor het product van Comfys gelden. Dit betekent dat we onze processen, producten en diensten hebben aangepast aan de nieuwe eisen en verplichtingen. Wij hebben ons kwaliteitsmanagementsysteem aangepast aan de nieuwe eisen en werken nauw samen met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat zij ook aan de MDR voldoen.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat onze producten voldoen aan de eisen die de MDR stelt en dat wij ons houden aan de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit en prestaties.

Mocht u vragen hebben over onze MDR-verklaring of over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen.

Met vriendelijke groet,

Directie Comfys/Timtur Care B.V.